Desinfecterende handgel 300 ml

€ 15,00

Desinfecterende handgel 300 ml

€ 15,00

Deze hygiënische gel reinigt de handen zonder water, zeep en handdoek.  Ideaal voor een grondige dieptereiniging tussen het klassiek handwassen. De anti-bacteriële handgel op basis van 70% alcohol heeft een sterk reinigend vermogen, beschermt tegen virussen en andere bacteriën, maar bevat ook huidverzorgende bestanddelen (o.a. Glycerine) ter voorkoming van uitdroging van de huid.

Belangrijkste Ingrediënten:

  1. Alcohol (70%) – sterk anti-bacterieel reinigend vermogen
  2. Glycerine – bescherming droge huid
  3. Panthenol – helpt tegen een droge en geïrriteerde huid; verhoogt hydratatie bevordert wondgenezing, vermindert roodheid, herstelt de huid en is een sterk antioxidant. 

Pocket Zeep Papier

€ 2,50

Pocket Zeep Papier

€ 2,50

Pocket Zeep in papiervorm. Hiermee heb je altijd zeep bij je zodat je overal hygiënisch je handen kunt wassen. Pak 1 papiertje en los het op tot zeep met water. 

verpakking telt 20 papiertjes in een handig opbergdoosje

Fiorentino zepen

€ 9,95

Fiorentino zepen

€ 9,95

Het Italiaanse zeepmerk Fiorentino, gelegen in het Toscaanse Firenze, levert superieure kwaliteit van handgemaakte zepen. Deze artisanale zepen zijn stijlvol verpakt en gemaakt uit de fijnste grondstoffen zodat deze een uitmuntende geur afgeven.

The english soap company

€ 9,50

The english soap company

€ 9,50

The English Soap Company

Het Britse merk 'The English Soap Company' werd twaalf jaar geleden opgericht door Bob & Juliet na het ontdekken van een groot aantal vintage zeepvormen gelegen in een oude fabriek te Kent. Geïnspireerd door de prachtige oude zeepvormen en herinneringen uit hun kindertijd, ontwikkelden Bob & Juliet na jaren oefenen de perfecte luxe zeep.

Deze authentieke werkwijze, verpakt in een modern jasje, is het kernmerk van 'The English Soap Company'. Jaren werden besteed aan het verder ontwikkelen van de perfecte zeep. Tot nu, waar 'The English Soap Company' staat voor heerlijk ruikende zepen die de huid hydrateert en bovendien wordt verpakt in een luxueus en hip design.

Mooi stuk zeep van  260 gram

Royal Botanic Gardens KEW

€ 9,95

Royal Botanic Gardens KEW

€ 9,95
  • Kew Gardens is de populaire naam van een botanische tuin die is gelegen tussen de plaatsen Richmond upon Thames en Kew in het zuidwesten van de Britse hoofdstad Londen. De officiële naam is Royal Botanic Gardens, Kew (Koninklijke Botanische Tuinen, Kew).All of our soaps and candles are pure vegetable-based, vegan, and are not tested on animals, whilst our liquids and cream toiletries are SLS and paraben-free”

Stuk zeep van 240 gram en mooi verpakt 

Grace Cole Signature is een exclusieve bad & body care lijn gemaakt met de elegante & luxe uitstraling en verleidelijke parfumgeuren van het bekende Engelse merk Grace Cole. Gemaakt met pure ingrediënten rechtsreeks uit de natuur en vervaardigd met liefde en passie voor het product. Unieke combinaties van warme en romantische geuren vermengd met verzorgende werkende recepturen geschikt voor de dagelijkse rituelen in de badkamer . De aantrekkelijke verpakkingen geven je het ultieme gevoel van dagelijkse luxe persoonlijke verzorging. Deze kwalitatieve verzorgingslijn van Grace Cole Signature is fantastisch geschikt als verwenproduct voor jezelf of om iemand te verrassen ! De lijn is uitermate geschikt voor de gevoelige huid. Kortom, optimale luxe voor in je badkamer !Grace Cole Signature handcare duoset met de warme geur van vanille en de kruidige ondertoon van Sandelwood, en meerder warme ingrediëntenis een heerlijke verfrissende handwash en handlotion in aantrekkelijke ultieme cadeauset om iemand te verrassen of als verwenproduct voor jezelf !Dit product bevat geen MIT, SLS, Parabenen, Microplastics en is 100 % dierproefvrij.

2× 300ml

Douche gel Men's World

€ 8,00

Douche gel Men's World

€ 8,00

Body Wash MEN'S WORLD in fles, incl. Hondenpenning, 200 ml, geur: eiken & amber, kleur: olijf / oker / oranje